môj

Michal

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
michaelis

Prečo politici robia z úradníckej vlády strašiaka ? Aby sme náhodou nezistili, že to bez nich pôjde lepšie a že ich vlastnevôbec nepotrebujeme..

 
tmiro
tmiro | 8.5.2023 11:59

Tiež si myslím. Neviem načo to strašenie ze "Caputovej" vládu budú osierat Fico aj Matovic a každý a ze nič jej v parlamente neprejde.. No a? Chystá dočasná vláda nejaké reformy alebo nieco, co by jej malo prejsť v parlamente??? Ani dôveru nepotrebuje. Nevyslovia jej dôveru a hádajte co. Dovladne do volieb ako provizorna.. Čakám obdobie kľudu. Konečne. Samozrejme môžu to kaziť Matovic aj Fico aj fašisti môžu strašne bliakať atď.. Aby v nás vyvolali dojem, že nie je obdobie kľudu, ale to im zožerú iba ich retardovani volici.

Naposledy Matovic klamal ze Caputova vedela o kauze ministra a čakala ako aj Hegrr a ze Heger za to vyvodil zodpovednosť a odstúpil a co urobí pani z Pezinka z Paláca??? Pritom Heger neodstupil lebo by vedel o kauze ale odstúpil lebo"navrhol niekoľko riešení na zachovanie rivizirnejbvlady, ktoré sa nestretli so suhlasom" teda vedel ze vláda bude odvolana a radšej to vzdal. Ale ďalšie klamstvo od Matovica a fantasmagorie ze Heger odstúpil kvôli ministrovi a mala by rovnako urobiť pretidentka ani neprekvapuje.
Ja tieto kokotiny a klamstvá a snahu škodiť za každú cenu ignorujem. Tak ako budem kokota aj ostatných kokotov do októbra ďalej ignorovať. Ja to obdobie kľudu budem mat.


salamoon
salamoon | 8.5.2023 12:45

a ja by som naopak az tak velke oci nemal ohladom uradnickej vlady.... su tam na par tyzdnov....


Valiant
Valiant | 8.5.2023 13:53

To fakt existuje niekto, kto potrebuje vládu?


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader